lauantai 15. elokuuta 2009

Kohti Berliiniä

Kotimaisen omenan vyöryä kauppatorien kauniiseen syystunnelmaan saadaan Suomessa vielä odottaa. Pelkkiin päärynäviikkoihin ei kuitenkaan tarvitse sitä ennen tyytyä. Suomen McDonald's on juuri muokannut tarjontaansa, ja paluun valikoimaan on tehnyt perinteinen ja rapsahtavakuorinen omenapiirakka.

Yleisurheilun mm-kisat saattavat olympialaisten tavoin näkyä pikaruokapaikkojen listoilla. Ehkäpä Suomen McDonal's tuo tilapäiseen valikoimaansa omenapiirakan kirsikkatäytteisen version, joka on tuttu ketjun Saksan toimipaikoista. Hesburgereissa parmesaani-kampanja päättyi viikon puolivälissä. Mahdollisesti maanantaina tulee tarjolle kisa-ateria, johon perinteisesti on liittynyt Suomen lippua korostava graafinen ilme.

Tätä kirjoittaessani televisio hitaana mediana on jo käynnistänyt Berliinin ensimmäisen mm-kisapäivän lähetyksen. Yleisurheilu on leiriytytynyt Ylen tv2:lle ennakoivien kisauutisten ja asiantuntijoiden kommenttien kera. Radio Suomessa soivat maakuntaradiot vielä hetken. Kohta kuullaan klo 11:n sähkeuutiset ja Nuotin vieressä -musiikkituokio. Näiden jälkeen on Berliinin ja yleisurheilun vuoro.

Ei kommentteja: